NARAVNA KOPALIŠČAKOROŠKA HIŠA, Helena Kresnik Pažek s.p.

Naravna kopališča

Vodni park Radlje

Vodni park Radlje ob Dravi se ponaša z laskavim nazivom prvega in tudi edinega biološkega bazena v Sloveniji, kjer za čistočo in kakovost vode skrbijo izključno naravni organizmi. Za razliko od drugih bazenov in kopališč v kopalno vodo nikoli in pod nobenimi pogoji ne dodajamo kemikalij, ki bi dodatno pomagale očistiti vodo in jo narediti primerno za kopanje. Več informacij: http://www.sktmradlje.si/vodni_park_radlje_ob_dravi.

Jez Golica

Nekaj kilometrov oddaljeno od centra mesta Labot leži na 1080 m nadmorske višine akumulacijsko jezero Koralpe-Stausee. Vodni rezervoar je nastal v letih 1988-1993 zaradi gradnje elektrarne »Koralpe«. V poletnem času je to slikovito ležeče jezero zelo priljubljen izletniški cilj in če vreme dopušča jezero privabi veliko število kopalcev. Opremljeno s sanitarnimi prostori, gostilno, z območjem za neplavalce, predelom za ležanje in potapljaško enoto. Več informacij: http://www.lavamuend.com/slo/freizeit-kultur/.

Jezero Lawamund

Nekaj sto metrov od centra mesta Lavamünd je oddaljeno jezero Lavamünd. Od leta 2007 je jezero odprto za goste ter vam nudi poleg kopanja preživljanje lepih trenutkov v kavarni Cafe »U-Boot«. Več informacij: http://www.lavamuend.com/slo/freizeit-kultur.
KOROŠKA HIŠA PRI LIPI
Helena Kresnik Pažek s.p.
Mariborska cesta 12
SI - 2366 Muta

REZERVACIJE
GSM: +386 (0)41 722 091
Email: info@prilipi.si
Splošni pogoji poslovanja družbe
  • KOROŠKA HIŠA PRI LIPI
  • KOROŠKA HIŠA PRI LIPI
  • KOROŠKA HIŠA PRI LIPI
  • KOROŠKA HIŠA PRI LIPI