SMUČANJEKOROŠKA HIŠA, Helena Kresnik Pažek s.p.

Smučanje

Smučišče Kope

Gorsko turistični center Kope leži na skrajnem zahodnem in najvišjem delu Pohorja nad Slovenj Gradcem in predstavlja osrednji smučarski center na Koroškem. Več informacij: https://www.koroska.si/Raziskuj/Sportne-aktivnosti/Zimska-dozivetja/Alpsko-smucanje/smučišče-kope.

Smučišče Ribnica na Pohorju

Raznolike smučarske proge so primerne tako za najmlajše in začetnike kot tudi za bolj zahtevne smučarje in deskarje, zato so idealna izbira za družine in šole v naravi. Več informacij: https://www.koroska.si/Raziskuj/Sportne-aktivnosti/Zimska-dozivetja/Alpsko-smucanje/smučišče-ribnica-na-pohorju.

Smučišče Poseka v Ravnah na Koroškem

Smučišče Poseka leži tik nad mestom Ravne na Koroškem. Primerno je tako za rekreativno smučanje kot tudi za treninge in tekmovanja. Več informacij: https://www.koroska.si/Raziskuj/Sportne-aktivnosti/Zimska-dozivetja/Alpsko-smucanje/smučišče-poseka.

Smučišče Rimski vrelec, Kotlje

Družinsko smučišče v Kotljah, ob vznožju Uršlje gore, je namenjeno začetnikom in manj zahtevnim smučarjem. Več informacij: https://www.koroska.si/Raziskuj/Sportne-aktivnosti/Zimska-dozivetja/Alpsko-smucanje/smučišče-rimski-vrelec-kotlje.

Smučišče Bukovnik

Smučišče nad Šentjanžem pri Dravogradu, primerno za začetnike in manj zahtevne smučarje. Več informacij: https://www.koroska.si/Raziskuj/Sportne-aktivnosti/Zimska-dozivetja/Alpsko-smucanje/smučišče-bukovnik.

Smučišče Peca, Avstrija

Peca (Petzen), družinsko smučišče na avstrijskem Koroškem, z najsodobnejšimi napravami in odlično pripravljenimi progami vseh zahtevnostnih stopenj, zagotavlja, da bo v zimski zabavi uživala prav vsa družina. Na več kot 20 kilometrih prog (z 12 km dolgo progo v dolino) se bodo na smučišču počutili kot doma tako smučarji kot karverji in deskarji na snegu. Več informacij: https://www.klopeinersee.at/slovensko/aktivno/winter/smucanje/.
KOROŠKA HIŠA PRI LIPI
Helena Kresnik Pažek s.p.
Mariborska cesta 12
SI - 2366 Muta

REZERVACIJE
GSM: +386 (0)41 722 091
Email: info@prilipi.si
Splošni pogoji poslovanja družbe
  • KOROŠKA HIŠA PRI LIPI
  • KOROŠKA HIŠA PRI LIPI
  • KOROŠKA HIŠA PRI LIPI
  • KOROŠKA HIŠA PRI LIPI